In 5 dagen dichterbij jezelf

Door middel van journalen

Je hebt zoveel mooie plannen, maar aan het einde van de dag heb je al het andere voorrang gegeven, behalve datgene wat je echt wilde doen. Dan zit je 's avonds op de bank en dan baal je dat je het weer niet hebt gedaan.

Hoe heerlijk zou het zijn om een tool te hebben waar je echt kan inchecken bij jezelf en je eigen stok achter de deur kan zijn?

Daar ga ik je meehelpen in deze 5 daagse mini cursus Dichterbij jezelf door middel van journalen. En jij kunt je nu gratis aanmelden.

SheRadiates-Stephanie-073

Elke dag een opdracht

Meer connectie met jezelf

Dagelijks een moment voor jezelf

Je dendert maar gewoon door...

SheRadiates-Stephanie-041

Iedereen heeft het altijd over alle voordelen van journalen. Dat was waarom je naar de winkel ging voor dat mooie boekje. Maar of je durft er niet aan te beginnen (wat als je een ‘fout’ maakt in je nieuwe mooie boekje!) of je hebt het een paar keer geprobeerd en je komt niet verder dan dagboekpagina’s en een to-do lijstje… is dit het nou waar iedereen zo lyrisch over is?

Ondertussen dendert je bedrijf door en voel je je meer een werknemer dan een ondernemer. Je bent gaan ondernemen voor de vrijheid en je hebt grootse plannen, maar daar lijkt niets van terecht te komen.

Of... je had je voorgenomen om nu eens echt elke dag tijd te nemen voor mezelf, zodat je kunt inchecken bij jezelf. Maar aan het einde van de dag heb je het weer niet gedaan. Want je had het druk met de kinderen, werk of andere sociale verplichtingen. Allemaal goede excuses, maar heel eerlijk: je baalt enorm van jezelf dat het je weer niet gelukt is.

Hoe heerlijk zou het zijn om door te journalen meer connectie met jezelf te hebben? Om te snappen wat er achter een bepaalde emotie zit. Want ja, het is heerlijk om te kunnen schrijven dat iets gewoon even helemaal k*t is, maar het is nog lekkerder als je snapt waarom dat is. Daar gaan we een begin mee maken tijdens deze mini cursus.

Wat levert In 5 Dagen Dichterbij Jezelf me op?

1

Je krijgt een superfijne tool om je hoofd leeg te maken. Als ondernemer heb je altijd 1000 dingen te doen die je soms even van je af moet schrijven. Zodat je helder kan denken, sneller met oplossingen komt en je leven gewoon een heel stuk lichter voelt.

2

Het is zo makkelijk om te piekeren dat je soms vergeet dat dat helemaal niet hoeft. Door te journalen krijg je rust in je hoofd en wordt het maken van die moeilijke beslissing ineens niet zo moeilijk meer. Omdat je goed kan voelen wat jij wil.

3

Als je denkt, 'ik kan niet schrijven en ik ben niet creatief', dan is journalen juist voor jou. Door journalen geef je jezelf toestemming om jouw perfectionisme los te laten waardoor jouw creativiteit juist gaat stromen.

SheRadiates-Stephanie-108

Hi, ik ben Stéphanie de Geus, schrijver, healer & (energetisch) coach

En ik dacht dat het er gewoon bij hoorde... dat het leven gewoon een beetje moeilijk was. Dat piekeren onderdeel was van het leven. Soms is het gewoon even zwaar, je hebt immers geen invloed op je omstandigheden 🤷‍♀️.... toch?

Maar je hebt wél invloed op hoe je denkt. Toen ik eenmaal doorhad dat journalen het moment was voor mij om er achter te komen welke gedachten waar zijn, en waar mijn gedachten een loopje met me namen, wilde ik nooit meer anders. Sterker nog, als ik een paar dagen niet schrijf ben ik niet te genieten.

De afgelopen jaren heb ik heel veel verschillende dingen geprobeerd, zoals therapie, biotensor, coaching, maar voor mij is denken op papier toch een van de krachtigste manieren om dichterbij mezelf te komen. Alle andere dingen helpen zeker, maar als je pen, papier en de juiste begeleiding hebt, hebt je alle tools en coaching die je nodig hebt.

Inmiddels heb ik al heel veel mensen mogen helpen om journalen onderdeel van hun leven te maken. Waardoor ze meer rust en creativiteit ervaren. Dat gun ik jou ook. Daarom heb ik In 5 dagen dichterbij jezelf en kun jij gratis meedoen!

Vele bladzijden vol geschreven, vele pennen leeg gemaakt

+
Journals vol geschreven in de afgelopen 15 jaar
+
Klanten geholpen met journalen
+ jaar
Ervaring als copywriter & journalist
+
Persoonlijke ontwikkeling en journal boeken gelezen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bijzonder hoe dat journalen werkt. Ik stond er wat sceptisch tegenover. Ik denk helemaal geen tijd te hebben om zomaar te gaan zitten schrijven. Maar de keren dat ik het wel deed, merkte ik dat het toch ging stromen. Ik kreeg prompt ideeën voor een blog of ik kon letterlijk een stuk uit mijn journalschrift overtypen omdat het social media materiaal was. Dank voor je inspiratie. Dit had ik net even nodig.

Anita Schelling

1665231463252-circle-1ca7e8493284000a437743fd9e8682cf-1otzax0wv82n

De training van Stéphanie is geen standaardtraining van hoe het zou moeten. Ik krijg de ruimte, en ik word uitgedaagd om met mijn schema en mijn overtuigingen aan de slag te gaan om daadwerkelijk te gaan journalen op een manier die bij mij past. Echt heel fijn! Tijdens de 1-op-1 sessie was er alle ruimte om naar mijn stuggels te kijken met het schrijven en toen vielen er behoorlijk wat kwartjes. Dank Stéphanie.

Wendy Tijhuis

SheRadiates-Stephanie-065

Wat krijg je?

5 dagen lang elke dag een schrijfopdracht in je inbox om 6.00 's ochtends

Een journalen introductie zodat jij klaar bent voor de start

4 verdiepende video's

Wat heb je nodig?

Pen

Papier (mag zelfs een printervelletje zijn)

... en meer niet!

Wat eerdere deelnemers zeiden

journal_adventskalender3
journal_adventskalender
journal_adventskalender2
WhatsApp Image 2022-12-24 at 09.51.51
Screenshot 2022-12-24 at 10.45.25

Is dit wel iets voor mij?

Het korte antwoord: ja, dit is iets voor jou. De tool, het journalen, wat ik je hier leer is voor iedereen. Sterker nog, ik vind dat iedereen moet journalen. Je voelt je weerbaarder, gezonder en helderder. Dit is voor jou als je:

  • Je wel tijd en ruimte voor jezelf wil maken, maar het niet lukt. Ik leer je hier een manier waarmee je maar 10-15 minuten per dag nodig hebt.
  • Je hebt geen inspiratie. Niks te vertellen. Je kan toch niet schrijven en denkt: "laat dan maar".
  • Je wel wil beginnen met journalen, maar geen idee hebt waar je moet beginnen.
  • Je wil meer tijd maken voor reflectie, zodat je makkelijk kan inchecken bij jezelf en je echt aan de juiste dingen blijft werken.

Tijdens In 5 Dagen Dichterbij Jezelf ga je hier een start mee maken en vooral echt even tijd en ruimte voor jezelf maken. Doe je mee?

F.A.Q

Dus gun jij jezelf om dit moment voor jezelf te nemen?