In 4 maanden meer rust, ruimte voor jezelf en jouw creativiteit in je leven en je bedrijf

Door middel van de NEI-therapie, coaching en journalen

Stel je eens voor: over 4 maanden doe jij waar jij echt gelukkig van wordt. Klinkt misschien als een ver van je bed show, maar het kan echt.

Door middel van de biotensor, NEI-therapie help ik jou als ondernemer te helpen je weer verbonden te voelen met jezelf en jouw creativiteit, waardoor je ware potentie naar buiten kan komen op alle vlakken in je leven. Waardoor je bedrijf beter gaat stromen, je makkelijker content maakt en verkopen een stuk moeitelozer en leuker wordt.

In 4 maanden meer rust, ruimte voor jezelf en jouw creativiteit in je leven en je bedrijf

Door middel van de NEI-therapie, coaching en journalen

Stel je eens voor: over 4 maanden doe jij waar jij echt gelukkig van wordt. Klinkt misschien als een ver van je bed show, maar het kan echt.

Door middel van de biotensor, NEI-therapie help ik jou als ondernemer te helpen je weer verbonden te voelen met jezelf en jouw creativiteit, waardoor je ware potentie naar buiten kan komen op alle vlakken in je leven. Waardoor je bedrijf beter gaat stromen, je makkelijker content maakt en verkopen een stuk moeitelozer en leuker wordt.

SheRadiates-Stephanie-021

Je bent eindelijk vrij van belemmerende overtuigen

1:1 persoonlijke begeleiding afgestemd op jou

Je business stroomt en je trekt jouw ideale klanten moeiteloos aan

Je wilde ondernemen, maar is dit het nou?

Je bent al een tijdje bezig als ondernemer, maar het loopt nog niet helemaal zoals je zou willen. Op sommige dagen ga je heel lekker, op anderen kun je amper je bed uitkomen.

Aan klanten komen voelt als trekken en sleuren, en soms twijfel je of dit wel echt is wat je wilt doen. Die 'ja maar' stemmetjes en de twijfels of je dit wel echt kunt laten zich steeds vaker zien.

Ondertussen zitten je nek en schouders muurvast, heb je steeds vaker hoofdpijn en slaap je slecht.

Je voelt je gewoon een beetje lost.

Wat als ik je vertel dat het mogelijk is om echt weer in connectie met jezelf te komen.

Want ik weet dat je graag helemaal jezelf wil zijn, zonder masker. Om dat te kunnen doen heb je meer rust in jezelf nodig. Het probleem is dat je nu niet helemaal in contact bent met je eigen gevoel. Of het moeilijk vindt daar naar te handelen. Hierdoor voel je je onrustig.

Je bedrijf is zo sterk als jij bent. Ik geloof dat iedereen keuzes kan maken door overzicht te creëren in je prioriteiten. Maar ik begrijp ook dat je daarbij regelmatig twijfels ervaart.

Vele bladzijden vol geschreven, vele pennen leeg gemaakt

+
Journals vol geschreven in de afgelopen 15 jaar
+
Klanten geholpen met journalen
+ jaar
Ervaring als copywriter & journalist
+
Persoonlijke ontwikkeling en journal boeken gelezen
SheRadiates-Stephanie-102

Je lichaam onthoudt alles

Al vanaf jongsafaan maak je dingen mee. Herinneringen goed en minder fijn worden opgeslagen. Maar niet alleen in je geheugen. Je lichaam herinnert zich ook emoties en gebeurtenissen op cel-niveau. Soms meer dan jij kan herinneren.

Als je die emoties niet goed verwerkt, kan het zorgen voor allerlei vage (fysieke) klachten. Denk aan (over)vermoeidheid, pijn in je nek & schouders, constante piekergedachten die je niet uit kunt zetten, het gevoel dat je leeft met de handrem erop. Maar ook overprikkeling, veel hoofdpijn of migraine, onrust en zelfs angst.

Door middel van een NEI-consult met de biotensor kan ik je helpen deze emoties alsnog te verwerken en weer los te laten. Waardoor jij je vrijer voelt, beter kan voelen wat je wilt of wat goed voor jou is. En je gewoon een stuk lekkerder in je vel zit.

We kunnen veel oplossen door te journalen, maar soms zitten bepaalde emoties zo diep dat je niet goed weet waar het vandaan komt. De combinatie van de biotensor, NEI (Neuro Emotionele Integratie) en journalen is een gouden omdat je daardoor dichterbij jezelf komt en beter kunt voelen wat jij nou echt wil. Daarom maak ik in mijn coaching gebruik van zowel journaling als NEI.

Zo kan je stoppen met continu aanstaan. In plaats daarvan geef je jezelf de ruimte om vanuit ontspanning en flow de doelen te halen die jij bereiken wilt.

Want jij bent nodig.

Jouw visie.

Jouw missie.

Jouw talent.

JIJ bent nodig.

Maar dat kan alleen als jij goed in je vel zit.

Je kunt het best alleen, maar wil je dat ook?

Ik geloof 1000% dat je dit alleen zou kunnen, de vraag is alleen of je het wilt. Ondernemen is meer dan alleen zelf alles doen, een goede ondernemer vraagt hulp op het juiste moment.

Dat is waarom ik zelf ook een coach. Niet omdat ik het niet alleen kan, maar omdat ik het mezelf zo makkelijk mogelijk wil maken.

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden en zelf nog maanden door te worstelen. Als coach geef ik je geen cookie-cutter zooi. Ik kijk echt naar jouw situatie en wat jou gaat helpen om verder te komen en weer echt lekker in je vel te zitten. 

Want jij bent jouw bedrijf en je bedrijf kan zo ver groeien als jij aankunt.

Dus loop je tegen meerdere dingen aan, en zit je al langer niet lekker in je vel? Dan is dit traject een fijne optie voor je. Dan krijg je naast een aantal fijne bonussen, ook WhatsApp begeleiding en kunnen we echt de diepte in om te zorgen dat jij echt weer goed in je vel zit zodat jij kunt doen wat jij hier te doen hebt.

Of als je nu niet weet wat dat precies is en je je een beetje lost voelt, dan kunnen we samen zorgen dat jij weer helder kan voelen, weer in contact komt met jezelf en je creativiteit en weer echt stappen kan nemen. Ik ben ook businesscoach, dus ik kan ook gelijk met je meedenken hoe je dat kan vertalen naar je business.

SheRadiates-Stephanie-004
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bijzonder hoe dat journalen werkt. Ik stond er wat sceptisch tegenover. Ik denk helemaal geen tijd te hebben om zomaar te gaan zitten schrijven. Maar de keren dat ik het wel deed, merkte ik dat het toch ging stromen. Ik kreeg prompt ideeën voor een blog of ik kon letterlijk een stuk uit mijn journalschrift overtypen omdat het social media materiaal was. Dank voor je inspiratie. Dit had ik net even nodig.

Anita Schelling

1665231463252-circle-1ca7e8493284000a437743fd9e8682cf-1otzax0wv82n

De training van Stéphanie is geen standaardtraining van hoe het zou moeten. Ik krijg de ruimte, en ik word uitgedaagd om met mijn schema en mijn overtuigingen aan de slag te gaan om daadwerkelijk te gaan journalen op een manier die bij mij past. Echt heel fijn! Tijdens de 1-op-1 sessie was er alle ruimte om naar mijn stuggels te kijken met het schrijven en toen vielen er behoorlijk wat kwartjes. Dank Stéphanie.

Wendy Tijhuis

SheRadiates-Stephanie-073

Hi, ik ben Stéphanie de Geus, schrijver, healer & (energetisch) coach

De afgelopen 23 jaar heb ik vooral heel veel geschreven, zowel in de journalistiek, als content marketeer om uiteindelijk ondernemers te coachen op het gebied van content schrijven.

Maar ik zag het elke keer weer. Die verdraaide belemmerende overtuigingen:

 • Ik kan dat niet want...
 • Die toffe verhalen die X heeft, die heb ik niet..
 • Schrijven is voor mij moeilijk, want...

Steeds meer coachte ik die ondernemers niet op schrijftechnieken, maar op mindset. Om ze te laten beginnen met schrijven. Vaak waren de verhalen of de schrijfkunst niet het probleem, maar het beginnen en geloven dat ze het konden wel.

Ondertussen ging mijn eigen vuurtje juist van die coaching branden en toen ik in 2022 in contact kwam met de biotensor was ik om: zo kon ik mensen helpen om echt stappen te zetten. Door die belemmerende overtuigen voor eens en altijd weg te werken. En dat je daardoor ook nog eens lekkerder in je vel zit is wat mij betreft dubbel win.

review biotensor
Screenshot 2023-10-10 at 13.50.37
IMG_1348
biotensor anita

Dit kun je verwachten als we samen aan de slag gaan

 • Vier maanden 1-op-1 begeleiding.
 • Dit is een persoonlijk traject helemaal op maat gemaakt aan de hand van jouw doelen.
 • 7 consult van 90 minuten online via Zoom
 • Mogelijkheid om de sessies live in Norg te doen
 • WhatsApp support (ma-do) zodat je het niet alleen hoeft te doen.
 • Oefeningen ter verdieping die je makkelijk zelf kunt doen
 • Tools om ook na de 4 maanden zelf te kunnen gebruiken
 • Iemand die 100% in jou gelooft en ondersteunt terwijl jij jouw beste werk doet.

Bonussen:

 • 2 spoedsessies van 30 minuten
 • 16 weken elke dag een journal opdracht t.w.v €27
 • Journalen voor ondernemers t.w.v. €111

Investering: €1999 (excl BTW)

SheRadiates-Stephanie-011

Weer lekker in je vel en meer energie

Je kunt weer echt ontspannen en rust nemen

Eindelijk verlost van vage klachten als hoofdpijn, stijve nek, of migraine

Je bedrijf stroomt weer en je trekt de leukste klanten aan

Je hebt meer energie en staat uitgerust op

Je hebt meer geduld thuis met je partner en kinderen (doei kort lontje)

Je kunt helder voelen wat je wilt en daar naar handelen

Je voelt je creatief en weer verbonden met jezelf

Je hebt de tools die jezelf kunt inzetten als het even niet zo lekker gaat

Biotensor_2

Ok klinkt goed, maar wat is NEI?

De eerste keer dat ik kennismaakte met NEI (Neuro Emotionele Integratie) door middel van de biotensor vond ik het maar een raar ding. Hoe kan zo'n wiebel stok mij antwoorden geven én ook nog blokkades oplossen.

Eerlijk? Ik was een flink potje sceptisch.

De biotensor is niets meer dan een energetisch meetapparaat. En het kan jouw de antwoorden van jouw onderbewuste vertalen naar een 'ja' of 'nee' antwoord. Want soms maak je dingen in je vroege jeugd mee, of heb je dingen overgenomen van jouw (voor)ouders die je zelf niet weet, maar je onderbewuste nog wel.

Zo kunnen we echt naar de kern van het probleem en kan de biotensor dit ook voor je verwerken. Een probleem ontstaat namelijk als je rechter hersenhelft iets heeft gevoeld wat je linker hersenhelft niet heeft kunnen verwerken. Door middel van de Neuro Emotionele Integratie methode helpt de biotensor om je dat als nog te verwerken, waardoor je klanten verminderen en je (eindelijk) weer lekker in je vel zit. Wat zich meteen vertaalt naar je business.

Marieke10027A-5-web-200x300-1-circle-c080fa6875b3db974323bceddadaa067-i7904wuktvql

"Het is heel fijn werken met Stéphanie. Ze staat open voor jouw ideeën en weet er altijd zodanig een swing aan te geven dat ze nóg beter worden, nóg meer impact gaan hebben en nóg gestroomlijnder worden, waardoor je veel verder komt dan je ooit had gedacht. Een liefdevolle schop onder je ** kan ze goed geven, maar vooral ook het geloof in jezelf, in je kracht en in wat jij allemaal kan bereiken is wat Stéphanie je geeft. Zonder haar coaching was ik nooit gekomen waar ik nu ben!"

Marieke Frankema

Devi-Yoga-kim-de-regt-circle-f238756c975de7d2c1e78f8da7ac2ea4-5bhm296stx17-circle-1d6f64332d9574206f7e1ce0ed639044-x7kim3gnyfut

Haar coaching, benadering, invalshoeken prikkelen me. Het daagt me uit. Op subtiele, leuke, confronterende en motiverende wijze zorgt het ervoor dat ik me blijf ontwikkelen. Waardoor ik het vertrouwen in mezelf hou om door te blijven gaan, in deze nieuwe wereld van content schrijven en mailfunnels.

Op de momenten dat ik vast zit in mijn hoofd, onzeker wordt, weet ze exact de vinger op de zere plek te leggen. Biedt ze oplossingen. Tegelijkertijd houdt ze de verantwoordelijkheid bij mij.

Ik zou onze samenwerking het best beschrijven als:

“Ze staat naast me. Loopt me mee. Kijkt met me mee op het pad dat ik beloop. Ze is er voor me, maar houdt niet mijn handje vast. Ze leert om het zelf te doen, en op de momenten dat ik wel even houvast nodig heb, is ze er. Ze is betrokken bij mij en mijn business”

Kim de Regt

Ben jij klaar voor jouw volgende stap?

Je hoeft het niet alleen te doen. Jij hebt de magie om echt een knallende business neer te zetten.

Bang dat je het niet aan kan omdat je niet lekker in je vel zit? Ga ik je mee helpen.

Bang dat je niet goed weet of je op het juiste pad zit? Ga ik je mee helpen.

Bang dat je niet helder kunt voelen wat je wilt en de verkeerde keus maakt? Ik kan je weer helpen in contact te komen met jezelf.

Bang dat het weer mislukt? Als je de stap niet waagt, weet je zeker dat je stil blijft staan.

Dus ben jij klaar voor die volgende stap?

Want echt, je hoeft het niet alleen te doen.

SheRadiates-Stephanie-042