Een momentje voor jezelf in december

Doe mee aan de GRATIS Journal adventskalender voor ondernemers

Heb jij altijd al willen journalen, maar is dat echt zo'n ding wat erbij inschiet? Dan zit je 's avonds op de bank en dan baal je dat je het weer niet hebt gedaan. Maar eigenlijk weet je ook niet zo goed waar je dan over moet schrijven. Je komt niet verder dan een paar dagboekpagina's, en al die fijne voordelen waar iedereen het altijd over heeft, heb jij nog nooit ervaren.

Daarom organiseer ik van 1 december tot en met 24 december de Journal Adventskalender. We gaan samen 24 dagen lang journalen zodat jij wel al die fijne voordelen gaat ervaren en echt een momentje voor jezelf kan nemen in de drukste maand van het jaar. En jij kunt gratis meedoen.

De journal adventskalender is gesloten voor dit jaar 🙁 Mocht je toch nog graag mee willen doen, mail dan even naar hello@thestorysparks.com

SheRadiates-Stephanie-054

Elke dag een schrijfopdracht

Reflecteer op 2023

Dagelijks een moment voor jezelf

Elke dag schrijfopdracht in je inbox

December is een drukke maand waarin we allemaal wel een momentje voor onszelf kunnen gebruiken. Ook al is het maar een kwartiertje. Om je daarmee te helpen, heb ik voor jou de Journal Adventskalender gemaakt.

Het is ook het moment om te reflecteren op 2023 en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Door te journallen creëer je inzicht, zonder dat het je veel extra tijd kost. Want we hebben het in december allemaal druk, of niet?

Zo werkt het: 24 dagen lang krijg je een schrijfopdracht direct in jouw inbox. Zo kan je je dag schrijvend starten en met rust in je hoofd aan je dag beginnen. 

Om echt goed te beginnen starten we met een live kick-off op Zoom op 1 december.

Wat levert het me op?

1

Het is een superfijne manier om je hoofd leeg te maken. Als ondernemer heb je altijd 1000 dingen te doen die je soms even van je af moet schrijven. Zodat je helder kan denken, sneller met oplossingen komt en je leven gewoon een heel stuk lichter voelt.

2

Het is zo makkelijk om te piekeren dat je soms vergeet dat dat helemaal niet hoeft. Door te journalen krijg je rust in je hoofd en wordt het maken van die moeilijke beslissing ineens niet zo moeilijk meer. Omdat je goed kan voelen wat jij wil.

3

Als je denkt, 'ik kan niet schrijven en ik ben niet creatief', dan is journalen juist voor jou. Door journalen geef je jezelf toestemming om jouw perfectionisme los te laten waardoor jouw creativiteit juist gaat stromen.

SheRadiates-Stephanie-064

Hi, ik ben Stéphanie

En ik dacht dat het er gewoon bij hoorde... dat het leven gewoon een beetje moeilijk was. Dat piekeren onderdeel was van het leven. Soms is het gewoon even zwaar, je hebt immers geen invloed op je omstandigheden 🤷‍♀️.... toch?

Maar je hebt wél invloed op hoe je denkt. Toen ik eenmaal doorhad dat journalen het moment was voor mij om er achter te komen welke gedachten waar zijn, en waar mijn gedachten een loopje met me namen, wilde ik nooit meer anders. Sterker nog, als ik een paar dagen niet schrijf ben ik niet te genieten.

De afgelopen jaren heb ik heel veel verschillende dingen geprobeerd, zoals therapie, biotensor, coaching, maar voor mij is denken op papier toch een van de krachtigste manieren om dichterbij mezelf te komen. Alle andere dingen helpen zeker, maar als je pen, papier en de juiste begeleiding hebt, hebt je alle tools en coaching die je nodig hebt.

Inmiddels heb ik al heel veel mensen mogen helpen om journalen onderdeel van hun leven te maken. Waardoor ze meer rust en creativiteit ervaren. Dat gun ik jou ook. Daarom heb ik de Journal Adventskalender gemaakt. En jij kan in december gratis meedoen!

Vele bladzijden vol geschreven, vele pennen leeg gemaakt

+
Journals vol geschreven in de afgelopen 15 jaar
+
Klanten geholpen met journalen
+ jaar
Ervaring als copywriter & journalist
+
Persoonlijke ontwikkeling en journal boeken gelezen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bijzonder hoe dat journalen werkt. Ik stond er wat sceptisch tegenover. Ik denk helemaal geen tijd te hebben om zomaar te gaan zitten schrijven. Maar de keren dat ik het wel deed, merkte ik dat het toch ging stromen. Ik kreeg prompt ideeën voor een blog of ik kon letterlijk een stuk uit mijn journalschrift overtypen omdat het social media materiaal was. Dank voor je inspiratie. Dit had ik net even nodig.

Anita Schelling

1665231463252-circle-1ca7e8493284000a437743fd9e8682cf-1otzax0wv82n

De training van Stéphanie is geen standaardtraining van hoe het zou moeten. Ik krijg de ruimte, en ik word uitgedaagd om met mijn schema en mijn overtuigingen aan de slag te gaan om daadwerkelijk te gaan journalen op een manier die bij mij past. Echt heel fijn! Tijdens de 1-op-1 sessie was er alle ruimte om naar mijn stuggels te kijken met het schrijven en toen vielen er behoorlijk wat kwartjes. Dank Stéphanie.

Wendy Tijhuis

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat krijg je?

1-24 december elke dag een schrijfopdracht in je inbox om 6.00 's ochtends

Twee live sessies (op 1 en 24 december) incl replay

Een Faceboekgroep waarin ik regelmatig live ga en waar je je vragen over journallen kunt stellen

Een journallen introductie zodat jij op 1 december klaar bent voor de start

En... je maakt kans op een echt cadeautje ter waarde van €50 euro!

Wat heb je nodig?

Pen

Papier (mag zelfs een printervelletje zijn)

... en meer niet!

Wat eerdere deelnemers zeiden

journal_adventskalender3
journal_adventskalender
journal_adventskalender2
WhatsApp Image 2022-12-24 at 09.51.51
Screenshot 2022-12-24 at 10.45.25
Screenshot 2023-11-17 at 14.20.36
Screenshot 2023-11-17 at 14.21.02

Is journalen wel iets voor mij?

Het korte antwoord: ja, journalen is iets voor jou. Sterker nog, ik vind dat iedereen moet journalen. Je voelt je weerbaarder, gezonder en helderder. Dit is voor jou als je:

  • Je blijft hangen in: Wat voor boekje is geschikt voor journalen? En welke pen kies je?
  • Je hebt geen inspiratie. Niks te vertellen. Je kan toch niet schrijven en denkt: "laat dan maar".
  • Je wel wil beginnen met journalen, maar geen idee hebt waar je moet beginnen.
  • Je jouw journal wil inzetten als reflectietool, zodat je makkelijk kan inchecken bij jezelf en je echt aan de juiste dingen blijft werken.

Tijdens De Journal Adventskalender ga je hier een start mee maken en gaan we vooral lekker samen schrijven. Doe je mee in december?

F.A.Q

Dus gun jij jezelf om dit moment voor jezelf te nemen?