OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Je bent al een tijdje ondernemer, maar echt... is dit het nou?

Je vindt je werk wel echt leuk zeg je, maar tegelijkertijd voel je je afgestompt. Je zit tot laat achter je laptop, en als je een vrije dag neemt weet je niet zo goed wat je ermee moet. Sterker nog, voor de lunch heb je zeker al twee keer je laptop open gehad, om toch nog even snel wat te doen.

Je noemt het 'flow', maar het voelt niet lekker om steeds 'aan te staan'. Het wordt tijd weer om vol energie uit je bed te springen en echt zin in je dag te hebben. Maar waar moet je in *bleeps*naam beginnen?

Met (Re)Connect ga ik je helpen om weer thuis te komen in jezelf. Ben jij er klaar voor om meer ruimte voor jezelf te maken?

Later in het jaar start er weer een nieuwe ronde.

Je bent al een tijdje ondernemer, maar echt... is dit het nou?

Je vindt je werk wel echt leuk zeg je, maar tegelijkertijd voel je je afgestompt. Je zit tot laat achter je laptop, en als je een vrije dag neemt weet je niet zo goed wat je ermee moet. Sterker nog, voor de lunch heb je zeker al twee keer je laptop open gehad, om toch nog even snel wat te doen.

Je noemt het 'flow', maar het voelt niet lekker om steeds 'aan te staan'. Het wordt tijd weer om vol energie uit je bed te springen en echt zin in je dag te hebben. Maar waar moet je in *bleeps*naam beginnen?

Met (Re)Connect ga ik je helpen om weer thuis te komen in jezelf. Ben jij er klaar voor om meer ruimte voor jezelf te maken?

Later in het jaar start er weer een nieuwe ronde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Creatief zijn op jouw manier

Doei piekergedachtes

Dagelijks een moment voor jezelf

Er klopt iets niets

Want je weet het diep van binnen wel. Het gevoel dat er iets niet klopt. Dat er iets schuurt, maar je kan het niet helemaal pakken. Alles draait om je werk, en je omzet begint lekker te lopen, maar het voelt wel alsof je steeds meer leegloopt.

 • De boeken die je leest zijn 'nuttig' omdat ze allemaal over je business gaan. #nevernotlearning
 • Je geld gaat naar cursussen om beter te worden in je vak. Again #nevernotlearning
 • Als je jarig bent, of met Sinterkerst staan die business boeken op je lijstje, samen met een douchepakket. Lekker ruiken is selfcare toch?
 • Over selfcare gesproken, je boekt een keer per maand een massage, dus je doet heus wel wat voor jezelf.
Play_challenge

Het wordt weer tijd om terug te gaan naar jezelf. Om echt thuis te komen bij jezelf.

Je bent waarschijnlijk al jaren bezig met volwassen zijn. En laten we even heel eerlijk: het is doodvermoeiend. Doen wat er van je verwacht wordt. In hokjes passen omdat je er -gasp- anders niet meer bijhoort.

Ik ben er klaar mee.

En als jij dit nog steeds leest, dan denk ik jij ook. Je voelt dat het anders kan. Dat het anders mag. Dat het masker af mag. Maar het is ook doodspannend en er zitten heel veel ja-maar duiveltjes op je schouder.

Daar ga ik je mee helpen. Een voor een gaan we die eraf tikken. Niet allemaal tegelijk, maar door stapje voor stapje dichter bij jezelf te komen. Door jezelf de ruimte te geven om te spelen, worden ze steeds stiller en kun jij steeds beter horen wat jouw innerlijke stem zegt.

Samen gaan we weer terug naar je core.

Zij deden eerder mee

Journal to reconnect astrid
journal to reconnect joyce
Screenshot 2023-12-27 at 10.43.49

Meer PLAY = lekkerder in je vel

Dit is dus ook geen business coaching programma. Tuurlijk zal je bedrijf ter sprake komen en daar is ook alle ruimte voor. Maar er is nog meer ruimte voor jou. Om te ademen. Om zelfliefde toe te laten en te omarmen. Echt weer te (re)connecten met jezelf.

In 4 maanden ga ik je weer leren spelen. Zowel klein als groot. Al met 5 minuten per dag ga je meer ruimte voor jezelf maken. De oefeningen en de onderwerpen die ik je heb bouwen op elkaar op zodat jij steeds meer bij je eigen core komt. Zodat jouw bleuh kan veranderen in YAY.

Want door meer te durven spelen ga je:

 • Lekkerder in je energie zitten, blije mensen zijn gewoon leuker om naar te kijken op stories (en ook van te kopen 😉 )
 • Je voedt je creativiteit, waardoor euhm... alles beter gaat stromen
 • Je raakt onthecht van het eindresultaat, daardoor durf je nieuwe dingen te doen. En als dat voor kleine dingen geldt, dan golft dat overal in door
 • Je gaat beter voelen wat jij wil zonder dat je je laat beïnvloeden van buitenaf
 • Het is gewoon heel leuk
 • En ja, ik kan nog even doorgaan, maar ik wil je gewoon vragen om het gewoon te proberen en jezelf dit te gunnen.
SheRadiates-Stephanie-105

Wil je sparren of (Re)Connect iets voor jou is? Boek hier een gratis matchcall>>>

SheRadiates-Stephanie-023

Hoe gaan we dat doen?

 • 4 maanden programma
 • Een NEI-Consult of een Card reading (jouw keuze, je krijgt in ieder geval een 1:1 coaching sessie van 90 minuten erbij)
 • Een live dag (op een nader te bepalen locatie en datum samen gekozen)
 • Elke dag (!) tijdens het programma een schrijfopdracht direct in je inbox het hele programma lang + 4 weken extra! (Dus 16 weken schrijfopdrachten!)
 • Elke week een creatieve opdracht in je inbox
 • 4 live masterclasses* (aka samen creatief aan de slag)
 • 3 samenschrijfsessies*
 • 1 Q&A*
 • Start datum wordt binnenkort bekend gemaakt
 • *alle sessies behalve de livedag worden via Zoom gegeven

Investering: €1499, ecxl BTW, betalen in termijn is mogelijk.

Bonussen

 • Een fijne journal playlist
 • Alles is onbeperkt terug te kijken in de online academy
 • Een fijne community met mensen waarin je vragen aan mij kan stellen (ma-do)
 • Voorbeeld van een journal routine
 • En nog iets wat een verrassing is 😉

Zij deden eerder mee

Screenshot 2023-11-17 at 14.21.02
Screenshot 2024-01-24 at 11.28.31
Screenshot 2024-01-24 at 11.28.40
Screenshot 2023-11-17 at 14.20.36

Wat is een NEI-consult?

En hoe gaat je dat je helpen?

Al vanaf jongsafaan maak je dingen mee. Herinneringen goed en minder fijn worden opgeslagen. Maar niet alleen in je geheugen. Je lichaam herinnert zich ook emoties en gebeurtenissen op cel-niveau. Soms meer dan jij kan herinneren.

Als je die emoties niet goed verwerkt, kan het zorgen voor allerlei vage (fysieke) klachten. Denk aan (over)vermoeidheid, pijn in je nek & schouders, constante piekergedachten die je niet uit kunt zetten, het gevoel dat je leeft met de handrem erop. Maar ook overprikkeling, veel hoofdpijn of migraine, onrust en zelfs angst.

Door middel van een NEI-consult met de biotensor kan ik je helpen deze emoties alsnog te verwerken en weer los te laten. Waardoor jij je vrijer voelt, beter kan voelen wat je wilt of wat goed voor jou is. En je gewoon een stuk lekkerder in je vel zit.

We kunnen veel oplossen door te journalen, maar soms zitten bepaalde emoties zo diep dat je niet goed weet waar het vandaan komt. De combinatie van de biotensor, NEI (Neuro Emotionele Integratie), creatief zijn, spelen en journalen is een gouden omdat je daardoor dichterbij jezelf komt en beter kunt voelen wat jij nou echt wil.

Daarom krijg jij er van mij een NEI-consult bij, zodat jij dat wat jou nu tegenhoudt echt los kan laten.

Biotensor
journal_oma

Journalen om de wereld te begrijpen

Journalen helpt je om die emoties te voelen waar je eigenlijk niet bij kan. Dat moment waarop je denkt: er moet iets uit, maar ik weet niet wat. Je kan grote en kleine dingen op een veilige manier ventileren op papier. Het is niet voor niets dat Anne Frank een dagboek bijhield. Of mijn oma poëzie schreef. Om die dingen die in haar hoofd zaten een plek te geven zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen 'to get some perspective' en de wereld en jezelf beter te begrijpen.

Maar dat kan ook heel intimiderend zijn. Waar begin je nou? En hoe schrijf je op zo'n manier dat het helpend is in plaats van dat je blijft hangen in je negatieve spiraal, to-do-lijstjes of dagboek. Na 15 jaar journalen en 25 jaar schrijven heb ik daar zelf een weg in gevonden. Ik heb heel veel dingen uitgeprobeerd, boeken gelezen, cursussen gedaan en met andere gepraat over journalen en persoonlijke ontwikkeling.

Uit al die notitieboeken en schetsboeken vol en uren lezen en proberen, is (Re)Connect ontstaan. Journalen is een van de basis onderdelen van het programma. Waarin we samen, live, via Zoom jou weer in contact gaan brengen met je creativiteit, zodat je bedrijf weer gaat stromen en dat je nieuwe gewoontes moeiteloos kunt volhouden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bijzonder hoe dat journalen werkt. Ik stond er wat sceptisch tegenover. Ik denk helemaal geen tijd te hebben om zomaar te gaan zitten schrijven. Maar de keren dat ik het wel deed, merkte ik dat het toch ging stromen. Ik kreeg prompt ideeën voor een blog of ik kon letterlijk een stuk uit mijn journalschrift overtypen omdat het social media materiaal was. Dank voor je inspiratie. Dit had ik net even nodig.

Anita Schelling

1665231463252-circle-1ca7e8493284000a437743fd9e8682cf-1otzax0wv82n

De training van Stéphanie is geen standaardtraining van hoe het zou moeten. Ik krijg de ruimte, en ik word uitgedaagd om met mijn schema en mijn overtuigingen aan de slag te gaan om daadwerkelijk te gaan journalen op een manier die bij mij past. Echt heel fijn! Tijdens de 1-op-1 sessie was er alle ruimte om naar mijn struggels te kijken met het schrijven en toen vielen er behoorlijk wat kwartjes. Dank Stéphanie.

Wendy Tijhuis

SheRadiates-Stephanie-073

Hi, ik ben Stéphanie

En ik dacht dat het er gewoon bij hoorde... dat het leven gewoon een beetje moeilijk was. Dat piekeren onderdeel was van het leven. Soms is het gewoon even zwaar, je hebt immers geen invloed op je omstandigheden 🤷‍♀️.... toch?

Maar je hebt wél invloed op hoe je denkt. Toen ik eenmaal doorhad dat creativiteit en journalen me helpt om er achter te komen welke gedachten waar zijn, en waar mijn gedachten een loopje met me namen, wilde ik nooit meer anders. Sterker nog, als ik een paar dagen niet schrijf ben ik niet te genieten.

De afgelopen jaren heb ik heel veel verschillende dingen geprobeerd, zoals therapie, biotensor (NEI), coaching, maar voor mij gaf juist de combinatie doorslag. Als je pen, papier en de juiste begeleiding hebt, hebt je alle tools en coaching die je nodig hebt.

Inmiddels heb ik al heel veel mensen mogen helpen om journalen, spelen en creativiteit (weer) onderdeel van hun leven te maken. Waardoor ze ook echt die rust en creativiteit ervaren.

Dat gun ik jou ook. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om weer in contact te komen met hun creativiteit en het loslaten van blokkades. Zodat je creativiteit weer gaat stromen en je makkelijker keuzes en beslissingen kunt maken die echt bij je passen.

Vele bladzijden vol geschreven, vele pennen leeg gemaakt

+
Journals vol geschreven in de afgelopen 15 jaar
+
Klanten geholpen met journalen
+ jaar
Ervaring als copywriter & journalist
+
Persoonlijke ontwikkeling en journal boeken gelezen

Dit is voor jou als...

Je veel onrust voelt in je hoofd en je lijf

Je niet goed kunt weet wat prioriteit heeft waardoor je het gevoel hebt dat je alleen maar aan het rennen bent.

Je hebt het idee hebt dat je altijd ‘iets nuttigs’ moet doen.

Je twijfelt veel en voelt je onzeker of je het wel goed doet.

Als het niet lekker met jou gaat, dan merk je dat gelijk je in bedrijf.

Je meer dan eens zegt: ik ben niet creatief

Je het gevoel hebt dat je niet kunt schrijven.

Je het gevoel hebt dat de verbinding tussen je hoofd en hart verstoord is.

Je legt de lat voor jezelf heel erg hoog.

Je hebt het gevoel dat je nooit weer waar je over kan schrijven en zegt tegen jezelf dat je niets te vertellen hebt.

Jouw investering in deze reis naar jezelf

€1499
excl. BTW

*Betalen in 2 of 4 termijnen is mogelijk

F.A.Q

Dus gun jij jezelf om de komende 4 maanden mee te gaan op reis naar jezelf?

journalen