SheRadiates-Stephanie-064

Minder piekeren, meer tijd & ruimte voor jezelf, rust in je hoofd en creativiteit

Met (Re)Connect

Je had zoveel plannen, maar nu heb je je toch weer tegen laten houden door die belemmerende overtuigen en nare stemmen. Heel eerlijk: je baalt van jezelf.

Als ondernemer ben jij je bedrijf. Daarom is het fijn om regelmatig in te checken bij jezelf.

Dingen als: Waar komt deze automatische reactie vandaan? Word ik daar nog wel blij van? Groeit mijn bedrijf hiervan? Is dit de richting die ik op wil? Is dit helpend voor de persoon die ik eigenlijk wil zijn? Voor de richting waar ik naar toe wil?

In (Re)Connect, gaan we samen met een groep aan de slag om, door middel van journalen, meer connectie met jezelf en je creativiteit te maken zodat je bedrijf weer beter gaat stromen en jij echt gaat doen waar je gelukkig van wordt.

Doe je mee? De nieuwe ronde start later in het jaar.

Minder piekeren, meer tijd & ruimte voor jezelf, rust in je hoofd en creativiteit

Met (Re)Connect

Je had zoveel plannen, maar nu heb je je toch weer tegen laten houden door die belemmerende overtuigen en nare stemmen. Heel eerlijk: je baalt van jezelf.

Als ondernemer ben jij je bedrijf. Daarom is het fijn om regelmatig in te checken bij jezelf.

Dingen als: Waar komt deze automatische reactie vandaan? Word ik daar nog wel blij van? Groeit mijn bedrijf hiervan? Is dit de richting die ik op wil? Is dit helpend voor de persoon die ik eigenlijk wil zijn? Voor de richting waar ik naar toe wil?

In (Re)Connect, gaan we samen met een groep aan de slag om, door middel van journalen, meer connectie met jezelf en je creativiteit te maken zodat je bedrijf weer beter gaat stromen en jij echt gaat doen waar je gelukkig van wordt.

Doe je mee? De nieuwe ronde start later in het jaar.

SheRadiates-Stephanie-064

Journalen op jouw manier

Doei piekergedachtes

Dagelijks een moment voor jezelf

Wow, ik kan ineens al die twijfel en 'wat als' stemmetjes uitzetten

Ontwikkel een laagdrempelige, dagelijkse routine

In een tijd waar alles razendsnel gaat gaan we nogal eens voorbij aan onze belangrijkste resource: onszelf. Om bij mijn authentieke stem te komen, ben ik al jaren aan het journalen. Ik leer je hoe je daar de tijd voor maakt. Dit kan met maar 10 à 15 minuten per dag!

Ik kan helder voelen wat ik wil en schrijf het van me af

Belangrijke beslissingen waar je geen knoop over (durft) door te hakken. Constante piekergedachten die een loopje met je nemen. Hoe heerlijk zou het zijn om weer rust te ervaren en dingen letterlijk van je af te schrijven?

Een analoog momentje in de digitale wereld

In een digitale wereld waar alles snel gaat, hollen we onszelf voorbij. Appje hier, mailtje daar, de telefoon gaat, de kinderen moeten opgehaald worden. Je wilde eigenlijk ook nog even een momentje voor jezelf hebben waar je even echt kunt voelen wat je nodig hebt. Journalen brengt je terug naar de kern.

Zij deden eerder mee

Journal to reconnect astrid
journal to reconnect joyce
Screenshot 2023-12-27 at 10.43.49

Ik wil wel, maar ik kan het toch niet volhouden...

Iedereen heeft het altijd over alle voordelen van journalen. Dat was waarom je naar de winkel ging voor dat mooie boekje. Maar of je durft er niet aan te beginnen (wat als je een ‘fout’ maakt in je nieuwe mooie boekje!) of je hebt het een paar keer geprobeerd en je komt niet verder tot dagboekpagina’s en een to-do lijstje… is dit het nou waar iedereen zo lyrisch over is?

Ondertussen merk je dat je piekergedachten meer worden en kan je je hoofd niet uitzetten. Zelfs als je op de bank zit, met een boek of een goed gesprek met een vriend of vriendin, blijft je hoofd overuren draaien. Je kan geen helderheid vinden bij jezelf. Wat wil je nou echt? Vind je je werk nog wel leuk? Of is het tijd voor een verandering. Bij het minste raak je verdwaald in je eigen gedachten. En dan hebben we het nog niet eens over grote beslissingen nemen. Je kan niet niet goed voelen wat je nou echt voelt. En bent geneigd om snel te doen waarvan jij denkt dat anderen het willen of fijn vinden.

Hoe heerlijk zou het zijn om door te journalen meer connectie met jezelf te hebben? Om te snappen wat er achter een bepaalde emotie zit? Want ja het is heerlijk om te kunnen schrijven dat iets gewoon even helemaal k*t is. Maar het is nog lekkerder als je snapt waarom dat is.

SheRadiates-Stephanie-054
journal_oma

Journalen om de wereld te begrijpen

Journalen helpt je om die emoties te voelen waar je eigenlijk niet bij kan. Dat moment waarop je denkt: er moet iets uit, maar ik weet niet wat. Je kan grote en kleine dingen op een veilige manier ventileren op papier. Het is niet voor niets dat Anne Frank een dagboek bijhield. Of mijn oma poëzie schreef. Om die dingen die in haar hoofd zaten een plek te geven zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen 'to get some perspective' en de wereld en jezelf beter te begrijpen.

Maar dat kan ook heel intimiderend zijn. Waar begin je nou? En hoe schrijf je op zo'n manier dat het helpend is in plaats van dat je blijft hangen in je negatieve spiraal, to-do-lijstjes of dagboek. Na 15 jaar journalen en 25 jaar schrijven heb ik daar zelf een weg in gevonden. Ik heb heel veel dingen uitgeprobeerd, boeken gelezen, cursussen gedaan en met andere gepraat over journalen en persoonlijke ontwikkeling.

Daaruit, uit al die notitieboeken vol en uren lezen en proberen, is (Re)Connect ontstaan. Zodat we samen, live, via Zoom jou weer in contact gaan brengen met je creativiteit, zodat je bedrijf weer gaat stromen en dat je nieuwe gewoontes moeiteloos kunt volhouden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bijzonder hoe dat journalen werkt. Ik stond er wat sceptisch tegenover. Ik denk helemaal geen tijd te hebben om zomaar te gaan zitten schrijven. Maar de keren dat ik het wel deed, merkte ik dat het toch ging stromen. Ik kreeg prompt ideeën voor een blog of ik kon letterlijk een stuk uit mijn journalschrift overtypen omdat het social media materiaal was. Dank voor je inspiratie. Dit had ik net even nodig.

Anita Schelling

1665231463252-circle-1ca7e8493284000a437743fd9e8682cf-1otzax0wv82n

De training van Stéphanie is geen standaardtraining van hoe het zou moeten. Ik krijg de ruimte, en ik word uitgedaagd om met mijn schema en mijn overtuigingen aan de slag te gaan om daadwerkelijk te gaan journalen op een manier die bij mij past. Echt heel fijn! Tijdens de 1-op-1 sessie was er alle ruimte om naar mijn struggels te kijken met het schrijven en toen vielen er behoorlijk wat kwartjes. Dank Stéphanie.

Wendy Tijhuis

Dit is voor jou als...

Je veel onrust voelt in je hoofd en je lijf

Je niet goed kunt weet wat prioriteit heeft waardoor je het gevoel hebt dat je alleen maar aan het rennen bent.

Je hebt het idee hebt dat je altijd ‘iets nuttigs’ moet doen.

Je twijfelt veel en voelt je onzeker of je het wel goed doet.

Als het niet lekker met jou gaat, dan merk je dat gelijk je in bedrijf.

Je meer dan eens zegt: ik ben niet creatief

Je het gevoel hebt dat je niet kunt schrijven.

Je het gevoel hebt dat de verbinding tussen je hoofd en hart verstoord is.

Je legt de lat voor jezelf heel erg hoog.

Je hebt het gevoel dat je nooit weer waar je over kan schrijven en zegt tegen jezelf dat je niets te vertellen hebt.

SheRadiates-Stephanie-073

Hi, ik ben Stéphanie

En ik dacht dat het er gewoon bij hoorde... dat het leven gewoon een beetje moeilijk was. Dat piekeren onderdeel was van het leven. Soms is het gewoon even zwaar, je hebt immers geen invloed op je omstandigheden 🤷‍♀️.... toch?

Maar je hebt wél invloed op hoe je denkt. Toen ik eenmaal doorhad dat journalen het moment was voor mij om er achter te komen welke gedachten waar zijn, en waar mijn gedachten een loopje met me namen, wilde ik nooit meer anders. Sterker nog, als ik een paar dagen niet schrijf ben ik niet te genieten.

De afgelopen jaren heb ik heel veel verschillende dingen geprobeerd, zoals therapie, biotensor (NEI), coaching, maar voor mij gaf juist de combinatie doorslag. Als je pen, papier en de juiste begeleiding hebt, hebt je alle tools en coaching die je nodig hebt.

Inmiddels heb ik al heel veel mensen mogen helpen om journalen onderdeel van hun leven te maken. Waardoor ze meer rust en creativiteit ervaren. Dat gun ik jou ook. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om weer in contact te komen met hun creativiteit en het loslaten van blokkades. Zodat je creativiteit weer gaat stromen en je makkelijker keuzes en beslissingen kunt maken die echt bij je passen.

Vele bladzijden vol geschreven, vele pennen leeg gemaakt

+
Journals vol geschreven in de afgelopen 15 jaar
+
Klanten geholpen met journalen
+ jaar
Ervaring als copywriter & journalist
+
Persoonlijke ontwikkeling en journal boeken gelezen
SheRadiates-Stephanie-023

Dit kun je verwachten van (Re)Connect

 • Verschillende creatieve (week)opdrachten om meer in connectie met jezelf te komen
 • Opdrachten en schrijfoefeningen om journalen onderdeel van je dagelijkse (self care) routine te maken.
 • Reken definitief af met 'waar moet ik nou over schrijven?'
 • Jouw innerlijker kind mag komen spelen. We gaan superleuke dingen doen om de creativiteit te laten stromen.
 • Je gaat helderder voelen wat je wil (ook bij grote beslissingen)
 • Al die emoties die jij voelt mogen een plek in jouw journal krijgen, zodat jij ze gaat loslaten en echt vol gaat voor wat jij wil
 • Elke dag (!) tijdens het programma een schrijfopdracht direct in je inbox het hele programma lang + 4 weken extra!

Bonussen:

 • Een NEI-consult ter waarde van €99,-
 • Een fijne journal playlist
 • Alles is onbeperkt terug te kijken in de online academy
 • Een fijne community met mensen
 • Voorbeeld van een journal routine
 • En nog iets wat een verrassing is 😉

Investering: € 779  excl BTW.

(Betalen in 2 of 3 termijnen is mogelijk mail hello@thestorysparks.com voor de mogelijkheden)

Helemaal jezelf zijn, zonder masker

masker

Ik weet dat je graag helemaal jezelf wil zijn, zonder masker. Om dat te kunnen doen heb je meer rust in jezelf nodig. Het probleem is dat je nu niet helemaal in contact bent met je eigen gevoel. Of het moeilijk vindt daar naar te handelen. Hierdoor voel je je onrustig.

Je bedrijf is zo sterk als jij bent. Ik geloof dat iedereen keuzes kan maken door overzicht te creëren in je prioriteiten. Maar ik begrijp ook dat je daarbij regelmatig twijfels ervaart.

Journalen laat zich niet dwingen, maar helpt je open te staan voor jouw behoeften, jouw kracht en bovenal voor het pad dat jij te lopen hebt. Zodra je door te journalen weer connectie maakt met jezelf, zal het je verrassen hoe helder je pad wordt, hoe krachtig je keuzes en hoe je dingen niet had kunnen verzinnen die het perfecte recept blijken voor de groei van jouw bedrijf en jou als persoon.

Journalen is altijd ‘precies wat jij nodig hebt’. Dat is waarom ik al meer dan 100 ondernemers heb geholpen om journalen te integreren in hun leven en bedrijf. 

Dit is hoe het werkt:

 1. Meld je aan voor het programma (Re)Connect.
 2. Ga 3 maanden aan de slag met een groep ondernemers om te ontdekken welke vorm van journalen bij jou past. 
 3. Maak journalen onderdeel van jouw routine zodat je connect met jezelf en je creativiteit. 

Zo kan je stoppen met continu aanstaan. In plaats daarvan geef je jezelf toestemming jouw lat eindelijk lager te leggen.

Zij deden eerder mee

Screenshot 2023-11-17 at 14.21.02
Screenshot 2024-01-24 at 11.28.31
Screenshot 2024-01-24 at 11.28.40
Screenshot 2023-11-17 at 14.20.36

De live Zoom sessies

(Re)Connect bestaat uit een kick-off, live masterclasses, een Q&A en 4 samen schrijfsessies. De sessies worden gegeven via Zoom. Daarnaast is er een online omgeving waarin je alles terug kan vinden en extra video's om je te ondersteunen.

 • De nieuwe data worden later bekend gemaakt

Wat de masterclasses precies gaan worden hou ik nog even als een verrassing, maar hieronder vind je een aantal onderwerpen waarmee we aan de slag gaan.

SheRadiates-Stephanie-062

Wat gaan we doen

IMG_0725

Beginnen met journalen

We beginnen bij het begin: starten met journalen. Of je nou al even schrijft of helemaal nieuw bent. We nemen samen de ruimte om een nieuwe routine op te bouwen. En de eeuwenoude vraag te beantwoorden: waar schrijf je nou over?

Samen schrijven

Om een goede routine op te bouwen is het belangrijk dat je ook echt gaat schrijven. Daarom gaan we om de week samen schrijven en krijg je van mij dagelijks schrijfopdrachten. En wekelijks extra opdrachten om meer met jezelf in verbinding te komen.

Spelen met je innerlijke kind

Weer volledig in contact komen met jezelf betekent ook jezelf ruimte geven om te spelen. Je journal is een veilig plek om die creatieve kanten van jezelf te (her)ontdekken. Spelen is namelijk net zo belangrijk en helend als 'serieus' zijn.

Emoties loslaten

Al die gedachten die een loopje met je nemen. Al die gevoelens die je niet hardop durft uit te spreken. Samen gaan we een veilige plek creëren om deze emoties te doorvoelen en daarna los te laten.

Helder voelen wat jij wil

Vind je het ook soms zo moeilijk om knopen door te hakken. Om helder te hebben waarom je op bepaalde beslissingen blijft steken? Na de drie maanden heb jij alle tools om helder te kunnen voelen wat jij wil als je voor (grote) belissingen staat.

Journalen volhouden

Leuk zo samen in een groep schrijven, maar hoe hou je dat vol na de 3 maanden. I got you. In de 3 maanden gaan we werken aan een routine die voor jou werkt. Zodat jij na 3 maanden heerlijk in de flow zit en gewoon doorschrijft. 

kleine-Stéphanie

Jouw investering in deze reis naar jezelf

€779
excl. BTW

*Betalen in 2 of 3 termijnen is mogelijk mail hello@thestorysparks.com

Wat is een NEI-consult?

En hoe gaat je dat je helpen?

Al vanaf jongsafaan maak je dingen mee. Herinneringen goed en minder fijn worden opgeslagen. Maar niet alleen in je geheugen. Je lichaam herinnert zich ook emoties en gebeurtenissen op cel-niveau. Soms meer dan jij kan herinneren.

Als je die emoties niet goed verwerkt, kan het zorgen voor allerlei vage (fysieke) klachten. Denk aan (over)vermoeidheid, pijn in je nek & schouders, constante piekergedachten die je niet uit kunt zetten, het gevoel dat je leeft met de handrem erop. Maar ook overprikkeling, veel hoofdpijn of migraine, onrust en zelfs angst.

Door middel van een NEI-consult met de biotensor kan ik je helpen deze emoties alsnog te verwerken en weer los te laten. Waardoor jij je vrijer voelt, beter kan voelen wat je wilt of wat goed voor jou is. En je gewoon een stuk lekkerder in je vel zit.

We kunnen veel oplossen door te journalen, maar soms zitten bepaalde emoties zo diep dat je niet goed weet waar het vandaan komt. De combinatie van de biotensor, NEI (Neuro Emotionele Integratie) en journalen is een gouden omdat je daardoor dichterbij jezelf komt en beter kunt voelen wat jij nou echt wil.

Daarom krijg jij er van mij een NEI-consult bij, zodat jij dat wat jou nu tegenhoudt echt los kan laten.

Biotensor

F.A.Q

Dus gun jij jezelf om de komende 3 maanden mee te gaan op reis naar jezelf?

journalen