Hi, ik ben Stéphanie de Geus, schrijver & energetisch coach

Jarenlang voelde het voor mij alsof ik alleen maar aan het rennen was zonder dat ik op adem kon komen. Ik was alleen maar aan het bouwen van de droom van een ander. Het zorgde voor een depressie en een burn-out die me liet stilstaan en vragen: is dit nou waarom ik hier ben?

Totdat de biotensor op mijn pad kwam, ik begon te leren over kruiden en eindelijk het kwartje viel waarom ik toch steeds aan het journalen was.

SheRadiates-Stephanie-073
SheRadiates-Stephanie-041

Ik mocht niet spiritueel zijn...

Ik was altijd al spiritueel, zonder dat ik wist wat dat was. Als tiener raakte ik geïnteresseerd in kruiden en edelstenen. Ik begon zelfs met een opleiding tot heks. Maar als tiener was dat echt 'niet normaal'. En zelfs een reden voor mijn vrienden om me te pesten. Ik heb er een podcast over opgenomen met het verhaal waarom ik zo lang mijn angsten aan het stuur heb gelaten.

In 2022 liet ik mezelf opleiden tot NEI-therapeut (NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie), liet me ik me inwijden in Reiki en begon ik de opleiding kruidenvrouw. Nu ik dat stukje volledig omarmd heb, weet ik 1 ding zeker. Ik ben hier om:

Jou als ondernemer te helpen je weer verbonden te voelen met jezelf en jouw creativiteit, waardoor je ware potentie naar buiten kan komen op alle vlakken in je leven. Dat doe ik door middel van journaling, coaching en NEI-therapie waardoor je bedrijf beter gaat stromen, je makkelijker content maakt en verkopen een stuk moeitelozer en leuker wordt.

Dat vond ik namelijk eerst niet, ik dacht dat het leven gewoon een beetje moeilijk was...

En ik dacht dat het er gewoon bij hoorde... dat het leven gewoon een beetje moeilijk was. Dat piekeren onderdeel was van het leven. Soms is het gewoon even zwaar, je hebt immers geen invloed op je omstandigheden 🤷‍♀️.... toch?

Maar je hebt wél invloed op hoe je denkt. Toen ik eenmaal doorhad dat journalen het moment was voor mij om er achter te komen welke gedachten waar zijn, en waar mijn gedachten een loopje met me namen, wilde ik nooit meer anders. Sterker nog, als ik een paar dagen niet schrijf ben ik niet te genieten.

De afgelopen jaren heb ik heel veel verschillende dingen geprobeerd, zoals therapie, biotensor, coaching, en de kracht zit hem voor mij in het combineren van zowel coaching, NEI-therapie en journalen.

Inmiddels heb ik al heel veel mensen mogen helpen, waardoor ze meer rust en creativiteit ervaren. Dat gun ik jou ook. Daarom is het mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen weer dichterbij zichzelf en hun creativiteit te komen. Zodat je creativiteit weer gaat stromen en je makkelijker keuzes en beslissingen kunt maken die echt bij je passen.

Stephanie_de_geus022

Vele bladzijden vol geschreven, vele pennen leeg gemaakt

+
Journals vol geschreven in de afgelopen 15 jaar
+
Klanten geholpen met journalen
+ jaar
Ervaring als copywriter & journalist
+
Persoonlijke ontwikkeling en journal boeken gelezen
Stephanie_de_geus053

Tijd om in die next level versie te stappen

Als iemand tegen me zei dat ik in mijn next level versie mocht stappen moest ik altijd een beetje kotsen. Wtf betekent dat?!

Het heeft voor mij jaren geduurd voor ik dat stukje van mezelf vond en me realiseerde dat ze dat ermee bedoelde.

Voor mij is een next level versie van jezelf niets anders dan voelen wat jij hier te doen hebt, en stevig genoeg staat om dat ook echt te gaan doen.

Klinkt simpel he?

Als je al die 'ja maar' en 'wat als' stemmetjes kan weghalen dan is het, in de basis, heel simpel.

Dat is waar ik mijn klanten mee help. Door middel van NEI-sessies en het groepsprogramma (Re)Connect, help ik je om weer dichterbij jezelf te komen zodat die stemmetjes uitgeschakeld worden. Jij kan ineens weer helder voelen wat je wil doen, en krijgt de tools om dat ook te gaan doen.

Eens kletsen of ik jou verder kan helpen?

Lucas-Stephanie-Glenn-31

Nog een paar fun facts

  • In juli 2022 is mijn zoon Lucas geboren
  • Ik woon samen met mijn man Glenn, Lucas en onze hond Lara naast het bos in Norg
  • Ik schrijf sinds mijn 10e...
  • ... en heb in 2008 een verhaal gepubliceerd in een bundel met onder andere Judith Visser, Susan Smit & Arjen Lubach
  • Ik heb ongeveer 15 zwemdiploma's
  • Ik heb een halve marathon gerend in Liverpool (en nee, die was niet plat zoals mijn Ierse vriendin me vertelde)
  • Ik woonde twee jaar in Engeland als hoofd- en eindredacteur van een #1 magazine
  • Ik studeerde Journalistiek en Keltische Taal & Cultuur
  • Ik schrijf alleen maar met vulpennen
  • En verslind boeken alsof ze een hoofdmaaltijd zijn.