Wat mijn klanten over mij zeggen

Screenshot 2023-10-10 at 13.50.37
review biotensor
journal to reconnect joyce
IMG_1348
Screenshot 2023-11-17 at 14.21.02
Screenshot 2024-01-24 at 11.28.40
Screenshot 2023-11-17 at 14.20.36
Screenshot 2023-09-26 at 13.39.10
Journal to reconnect astrid
Screenshot 2024-01-24 at 11.28.31
biotensor anita
Anita Schelling

Bijzonder hoe dat journalen werkt. Ik stond er wat sceptisch tegenover. Ik denk helemaal geen tijd te hebben om zomaar te gaan zitten schrijven. Maar de keren dat ik het wel deed, merkte ik dat het toch ging stromen. Ik kreeg prompt ideeën voor een blog of ik kon letterlijk een stuk uit mijn journalschrift overtypen omdat het social media materiaal was. Dank voor je inspiratie. Dit had ik net even nodig.

Marieke Frankema

"Het is heel fijn werken met Stéphanie. Ze staat open voor jouw ideeën en weet er altijd zodanig een swing aan te geven dat ze nóg beter worden, nóg meer impact gaan hebben en nóg gestroomlijnder worden, waardoor je veel verder komt dan je ooit had gedacht. Een liefdevolle schop onder je ** kan ze goed geven, maar vooral ook het geloof in jezelf, in je kracht en in wat jij allemaal kan bereiken is wat Stéphanie je geeft. Zonder haar coaching was ik nooit gekomen waar ik nu ben!

Astid Geerlings
Ik heb Stéphanie leren kennen in een coaching programma. Haar opmerking: ‘iedereen kan leren schrijven, het is een spier die je kan trainen’, zette me aan het denken.
Niet veel later deed ik mee met haar Journal Advent Calendar, kocht ik haar training Journalen Voor Ondernemers en uiteindelijk stapte ik in haar 1-op-1 traject om te leren schrijven.
Wat ik het fijnst vond is dat Stéphanie het traject echt op jouw afstemt door goed naar je wensen en doelen te luisteren. Maar ze geeft ook eerlijk aan als zij denkt dat je iets anders nodig hebt.
Ze communiceert duidelijk en eerlijk, is snel met feedback en legt goed uit waarom ze de feedback heeft gegeven.
Ik vond het traject ontzettend waardevol en heb veel geleerd over content schrijven en online zichtbaarheid.
Wendy Tijhuis

De training van Stéphanie is geen standaardtraining van hoe het zou moeten. Ik krijg de ruimte, en ik word uitgedaagd om met mijn schema en mijn overtuigingen aan de slag te gaan om daadwerkelijk te gaan journalen op een manier die bij mij past. Echt heel fijn! Tijdens de 1-op-1 sessie was er alle ruimte om naar mijn struggels te kijken met het schrijven en toen vielen er behoorlijk wat kwartjes. Dank Stéphanie.

Kim de Regt

Haar coaching, benadering, invalshoeken prikkelen me. Het daagt me uit. Op subtiele, leuke, confronterende en motiverende wijze zorgt het ervoor dat ik me blijf ontwikkelen. Waardoor ik het vertrouwen in mezelf hou om door te blijven gaan, in deze nieuwe wereld van content schrijven en mailfunnels.

Op de momenten dat ik vast zit in mijn hoofd, onzeker wordt, weet ze exact de vinger op de zere plek te leggen. Biedt ze oplossingen. Tegelijkertijd houdt ze de verantwoordelijkheid bij mij.

Ik zou onze samenwerking het best beschrijven als:

“Ze staat naast me. Loopt me mee. Kijkt met me mee op het pad dat ik beloop. Ze is er voor me, maar houdt niet mijn handje vast. Ze leert om het zelf te doen, en op de momenten dat ik wel even houvast nodig heb, is ze er. Ze is betrokken bij mij en mijn business”

Ze is een professioneel. Heeft verstand van zaken. Ook van de branche waarin ik werkzaam ben. Holistische branche. Haar werkwijze is secuur en adequaat. Bijv: in het beantwoorden van mails, nakijken van content, appjes sturen. Plannen van afspraken, replays toesturen, en vragen beantwoorden.

Mia Wessels
Het is zo fijn om te werken met iemand die precies die dingen oppakt die bij mij niet vanzelf komen, net een stap verder denkt en kritische vragen durft te stellen. Stéphanie is betrouwbaar, goed, en vooral heel fijn om mee te werken. Hier hoef je niet langer over na te denken 😉
Xandra Koops
Het waren iets andere woorden, maar van deze strekking. Ik was wel nieuwsgierig, maar ik had er ook niet zo heel veel zin in. Nieuwsbrieven schrijven was niet mijn hobby. En dat is nog zacht uitgedrukt. Met lichte tegenzin keek ik een online workshop van Stéphanie terug en daar werd mijn nieuwsgierigheid al door geprikkeld. De deelnemers gingen enthousiast aan het schrijven. Heel voorzichtig ben ik ook aan de slag gegaan. Pas na de verrassing die ze mij stuurde met de post snapte ik echt wat de bedoeling was. Ik heb een lijst met onderwerpen gemaakt en ben daarna gewoon begonnen. Telkens kreeg ik liefdevolle, maar strenge feedback terug. Langzaam kreeg ik steeds meer plezier in het schrijven. Juist omdat ik wist dat Stéphanie er met haar kritische blik doorheen gaat, maakte dat ik nu heel vrij durf te schrijven.
Van iemand met een hekel aan nieuwsbrieven, ben ik nu een enthousiaste schrijver geworden! De nieuwsbrieven vliegen mijn toetsenbord uit en de eerste resultaten hiervan zijn ook al duidelijk zichtbaar.
De samenwerking met Stéphanie is echt heel prettig en vertrouwd.
Shyanne Nagtegaal

Ik heb na een winactie een gesprek gewonnen met Stéphanie; wauw, wat geeft zij een waarde weg! Stéphanie is een heel fijn persoon om mee te praten. Ik voelde mij snel op mijn gemak. Ze denkt kritisch met je mee, stelt de goede vragen en daarnaast is er ook ruimte voor een grapje en een lach. Na het gesprek zat ik weer bomvol inspiratie. Ik ben weer anders gaan kijken en denken doordat zij mij bewust heeft gemaakt. Dankjewel!

Rianne Werring

Stéphanie krijgt het voor elkaar haar brede range hobby's, interesses, taken en werk te combineren door middel van een innovatief gebruik van social media en de drive om zichzelf en haar werk constant te verbeteren. Ze is een inspirerende compagnon met een geweldige dosis energie.

Dit is het einde. Ben jij de volgende?