Journalen als tool voor meer zelfconnectie & creativiteit

Wil je meer connectie met jezelf en jouw creativiteit waardoor je bedrijf beter gaat stromen? Journalen is een super tool voor reflectie, leren schrijven, rust en ruimte voor jezelf en jouw creativiteit.

Voor maar €27 (excl) krijg jij elke dag, 16 weken lang, een schrijfopdracht direct in je inbox.

SheRadiates-Stephanie-063

Elke dag een opdracht

Meer connectie met jouw creativiteit

Dagelijks een moment voor jezelf

Jij bent creatiever dan je denkt

Journalen gaat helemaal niet om het journalen. Voor je nu gaat steigeren dat je niet creatief bent en helemaal niet kunt schrijven en journalen meteen afserveert...

Journalen is een tool om dichter bij jezelf te komen. Het gaat om het proces, om het tijd nemen voor jezelf en jezelf dagelijks 15 minuten voor jezelf gunnen.

Maar ik snap ook dat je vastloopt in 'waar moet ik over schrijven dan...?' Daarom heb ik 16 weken, elke dag een schrijfopdracht voor je klaar staan. Dat zijn 112 schrijfopdrachten die jij direct in je inbox krijgt.

Om jou als ondernemer te helpen je weer verbonden te voelen met jezelf en jouw creativiteit, waardoor je bedrijf beter gaat stromen, je makkelijker content maakt en verkopen een stuk moeitelozer en leuker wordt.

Wat leveren de schrijfopdrachten me op?

1

Je krijgt een superfijne tool om je hoofd leeg te maken. Als ondernemer heb je altijd 1000 dingen te doen die je soms even van je af moet schrijven. Zodat je helder kan denken, sneller met oplossingen komt en je leven gewoon een heel stuk lichter voelt.

2

Het is zo makkelijk om te piekeren dat je soms vergeet dat dat helemaal niet hoeft. Door te journalen krijg je rust in je hoofd en wordt het maken van die moeilijke beslissing ineens niet zo moeilijk meer. Omdat je goed kan voelen wat jij wil.

3

Als je denkt, 'ik kan niet schrijven en ik ben niet creatief', dan is journalen juist voor jou. Door journalen geef je jezelf toestemming om jouw perfectionisme los te laten waardoor jouw creativiteit juist gaat stromen.

Hi, ik ben Stéphanie de Geus, schrijver, healer & (energetisch) coach

En ik dacht dat het er gewoon bij hoorde... dat het leven gewoon een beetje moeilijk was. Dat piekeren onderdeel was van het leven. Soms is het gewoon even zwaar, je hebt immers geen invloed op je omstandigheden 🤷‍♀️.... toch?

Maar je hebt wél invloed op hoe je denkt. Toen ik eenmaal doorhad dat journalen het moment was voor mij om er achter te komen welke gedachten waar zijn, en waar mijn gedachten een loopje met me namen, wilde ik nooit meer anders. Sterker nog, als ik een paar dagen niet schrijf ben ik niet te genieten.

De afgelopen jaren heb ik heel veel verschillende dingen geprobeerd, zoals therapie, biotensor, coaching, maar voor mij is denken op papier toch een van de krachtigste manieren om dichterbij mezelf te komen. Alle andere dingen helpen zeker, maar als je pen, papier en de juiste begeleiding hebt, hebt je alle tools en coaching die je nodig hebt.

Inmiddels heb ik al heel veel mensen mogen helpen om journalen onderdeel van hun leven te maken. Waardoor ze meer rust en creativiteit ervaren. Dat gun ik jou ook. Daarom heb ik voor jou 112 schrijfopdrachten gemaakt om jou kennis te laten maken met journalen.

SheRadiates-Stephanie-058

Vele bladzijden vol geschreven, vele pennen leeg gemaakt

+
Journals vol geschreven in de afgelopen 15 jaar
+
Klanten geholpen met journalen
+ jaar
Ervaring als copywriter & journalist
+
Persoonlijke ontwikkeling en journal boeken gelezen
SheRadiates-Stephanie-065

Dit krijg je

16 weken lang elke dag een schrijfopdracht

Direct in je inbox om 6.00 zodat jij kunt schrijven wanneer jij wilt

Een journal start gids zodat je gelijk van start kunt gaan

Wat heb je nodig?

Een fijn schrijvende pen

Papier (mag zelfs een printervelletje zijn)

...En meer niet!

Dit zeiden eerdere cursisten

Screenshot 2023-11-17 at 14.21.02
Screenshot 2023-11-17 at 14.20.36
WhatsApp Image 2022-12-24 at 09.51.51
journal_adventskalender2
Screenshot 2022-12-24 at 10.45.25
journal_adventskalender
journal_adventskalender3