Stephanie_de_geus072

Laat mij jouw content schrijven

Je hebt ontzettend veel kennis, maar gewoon geen tijd om het op te schrijven en te delen. Of je hebt misschien een gruwelijke hekel aan schrijven. De harde waarheid is: Daardoor laat je flink wat €€€ op tafel liggen. Ik ga je daarbij helpen.

Met content en storytelling. En vooral géén cookiecutter stuff. Géén zielloze spam.

Uiteindelijk draait het om de woorden. Om de boodschap. Om de manier waarop je klanten raakt. Laat ik nou net een scherpe pen hebben die je daarmee kan helpen.

Als ghostwriter zet ik jouw kennis en woorden op papier, zodat ze jouw klanten raken, inspireren én aanzetten tot kopen. Want eerlijk, met alleen een leuke foto en ‘3 tips om…’ kom je er niet meer. Samen maken we een strategisch plan en schrijf ik jouw blogs, mails of social media content.

Time to step up, speak up

Want heel eerlijk: je gaat het niet meer redden met af en toe een leuke foto op Instagram over wat je doet en hoe je iemand kan helpen.

Zeker niet als je verwacht dat de klanten dan wel gewoon komen. Meer dan 80% van je volgers ziet het niet eens omdat het algoritme om te huilen is. Of het raakt ze niet genoeg om actie te ondernemen.

Maar hoe dan wel?

Met oprechte verhalen. Verbindende verhalen. Verhalen waarvan jij en ik beiden weten dat jij ze in je hebt. Verhalen die eruit mogen komen in je marketing om te verbinden met jouw ideale klant.

Want die ideale klant staat te springen om met jou te werken. Maar wist niet dat ze jou moest hebben. Totdat ze zichzelf herkende in jouw verhaal.

Daar zit de kracht.

Verbinden. Niet pushend verkopen.

Want door dat laatste voel je je altijd een beetje vies.

Ik kan jouw helpen met het (ghost) schrijven van

Blogs

Vanaf €175 excl. BTW per blog

Nieuwsbrief

Vanaf €185 excl. BTW per mail

Boeken

Alleen op basis van offerte

Funnels

Vanaf €900 excl. BTW per funnel met 5 mails

Social media content

Vanaf €340 excl. BTW per 4 posts

*Prijzen zijn een indicatie en worden nader bepaald in een op maakt gemaakte offerte.

Stephanie_de_geus021

Ik ben Stéphanie de Geus en ik heb de afgelopen 23 jaar veel ervaring opgedaan als copywriter tijdens mijn journalistieke carrière. Zo was ik onder meer enkele jaren eindredacteur bij Simply Cards & Papercraft, Get Stamping en Fantasyboeken.org.

Daarnaast heb ik reeds 10 jaar ervaring in de (e-mail-)marketing wereld. De afgelopen 3 jaar heb ik vanuit Story Sparks al meer dan 60 ondernemers geholpen met het opzetten, inrichten en optimaliseren van hun funnels.

Zo werkte ik voor Charlotte van 't Wout, Vrije Meid, Daniela Kura, Snappr, Elfin (voormalig FIRE for Women), Tulalife en nog vele anderen.

Hierbij maak ik gebruik van journalen als tool om op onderscheidende en effectieve wijze, impactvolle content te schrijven. Dit ga je zelf leren inzetten voor jouw content.

Ik heb al heel veel klanten geholpen met hun content, e-mailmarketing, maar ook met leren schrijven en echt authentieke content maken.

download
Screenshot 2020-02-03 at 19.43.34
Screenshot 2021-04-21 at 15.28.45
Schermafbeelding 2021-01-12 om 09.36.46
snappr-header-wit-300x84
cropped-Vrije-Meid-header-2
Daniela Kura - Logo - RGB zwart