Reken blijvend af met jouw belemmerende overtuigingen

"Ja maar dat kan ik niet, want.... "

Zeg eens eerlijk, hoe vaak heb je je ondertussen door dat stemmetje in je hoofd tegenlaten houden? Zeg je dat je iets niet weet, terwijl je het eigenlijk niet durft toe te geven, want stel dat iemand er iets van vindt.

Ondertussen raak je steeds gefrustreerder, heb je vaker wel dan niet hoofdpijn, zitten je nek en schouders compleet vast, snauw je vaker dan je lief is je partner af en loopt je business stroef.

Wordt het niet tijd om eindelijk eens met die belemmerende overtuigen af te rekenen?

SheRadiates-Stephanie-027
Je bent eindelijk vrij van belemmerende overtuigen
Je business stroomt en je trekt jouw ideale klanten moeiteloos aan
Je kunt helder voelen wat je wilt en daar naar handelen in je bedrijf

Je zou blij moeten zijn, maar voelt je meh..

Sommige dagen kom je gewoon niet uit je bed, terwijl je je werk echt leuk vindt. Je slaapt slecht en wordt moe wakker terwijl je echt je best doet om op tijd naar bed te gaan.

Ondertussen lijkt je business stil te vallen. Het maakt niet uit hoe vaak je post op social media, hoe vaak je een nieuwsbrief stuurt, maar die klanten waar je echt blij van wordt stappen allemaal bij iemand anders in.

Ouch.

Als iemand je dan vraagt hoe het gaat weet je eigenlijk geen ander antwoord dan 'meh'.

Dit moet toch beter kunnen?

Wat als ik je vertel dat het mogelijk is om echt weer in connectie met jezelf te komen.

Want ik weet dat je graag helemaal jezelf wil zijn, zonder masker. Om dat te kunnen doen heb je meer rust in jezelf nodig. Het probleem is dat je nu niet helemaal in contact bent met je eigen gevoel. Of het moeilijk vindt daar naar te handelen. Hierdoor voel je je onrustig.

Je bedrijf is zo sterk als jij bent. Ik geloof dat iedereen keuzes kan maken door overzicht te creëren in je prioriteiten. Maar ik begrijp ook dat je daarbij regelmatig twijfels ervaart.

Je lichaam onthoudt alles...

Al vanaf jongsafaan maak je dingen mee. Herinneringen goed en minder fijn worden opgeslagen. Maar niet alleen in je geheugen. Je lichaam herinnert zich ook emoties en gebeurtenissen op cel-niveau. Soms meer dan jij kan herinneren.

Als je die emoties niet goed verwerkt, kan het zorgen voor allerlei vage (fysieke) klachten. Denk aan (over)vermoeidheid, pijn in je nek & schouders, constante piekergedachten die je niet uit kunt zetten, het gevoel dat je leeft met de handrem erop. Maar ook overprikkeling, veel hoofdpijn of migraine, onrust en zelfs angst.

Door middel van een NEI-consult met de biotensor kan ik je helpen deze emoties alsnog te verwerken en weer los te laten. Waardoor jij je vrijer voelt, beter kan voelen wat je wilt of wat goed voor jou is. En je gewoon een stuk lekkerder in je vel zit.

We kunnen veel oplossen door te journalen, maar soms zitten bepaalde emoties zo diep dat je niet goed weet waar het vandaan komt. De combinatie van de biotensor, NEI (Neuro Emotionele Integratie) en journalen is een gouden omdat je daardoor dichterbij jezelf komt en beter kunt voelen wat jij nou echt wil. Daarom maak ik in mijn coaching gebruik van zowel journaling als NEI.

Zo kan je stoppen met continu aanstaan. In plaats daarvan geef je jezelf de ruimte om vanuit ontspanning en flow de doelen te halen die jij bereiken wilt.

Stephanie_de_geus039

Dit zeiden anderen

IMG_1348
review biotensor
Screenshot 2023-10-10 at 13.50.37
Biotensor_2

Ok klinkt goed, maar wat is NEI?

De eerste keer dat ik kennismaakte met NEI (Neuro Emotionele Integratie) door middel van de biotensor vond ik het maar een raar ding. Hoe kan zo'n wiebel stok mij antwoorden geven én ook nog blokkades oplossen.

Eerlijk? Ik was een flink potje sceptisch.

De biotensor is niets meer dan een energetisch meetapparaat. En het kan jouw de antwoorden van jouw onderbewuste vertalen naar een 'ja' of 'nee' antwoord. Want soms maak je dingen in je vroege jeugd mee, of heb je dingen overgenomen van jouw (voor)ouders die je zelf niet weet, maar je onderbewuste nog wel.

Zo kunnen we echt naar de kern van het probleem en kan de biotensor dit ook voor je verwerken. Een probleem ontstaat namelijk als je rechter hersenhelft iets heeft gevoeld wat je linker hersenhelft niet heeft kunnen verwerken. Door middel van de Neuro Emotionele Integratie methode helpt de biotensor om je dat als nog te verwerken, waardoor je klanten verminderen en je (eindelijk) weer lekker in je vel zit. Wat zich meteen vertaalt naar je business.

Dit zeiden anderen

Wij hebben wat problemen met onze Friese Stabij, Fudge.
Zij heeft verlatingsangst en blaft daardoor heel erg veel en is heel erg zenuwachtig.
Dat doet ze ook als ze alleen met mij thuis is. Ze heeft hierin geen steun van de andere 2 honden.

Stéphanie heeft een sessie met de biotensor bij Fudge gedaan. Fudge vond dat allemaal maar interessant en spannend.
Ze heeft grotendeels naast me gelegen op de bank en kijken wat er gebeurde.

De volgende dag was Fudge erg moe en heeft veel geslapen.
Ze is nog wel zenuwachtig, blaft ook wel maar er klinkt niet meer zoveel paniek in haar blaf zoals voorheen.
Het lijkt wel minder geworden.

Ik vond het een bijzondere ervaring om mee te maken en te zien wat er gebeurde.
Vooral om dat bij Fudge te zien. Zij had geen weet van wat er gebeurde maar ik kon wel echt aan haar merken dat er iets op gang gebracht werd.
Nu is het vooral afwachten hoe ze er verder mee omgaat.

Anoniem

biotensor anita

Zo kan ik je helpen

Vaak merk je na 1 sessie al verlichting, maar de meeste klachten hebben twee sessies nodig om echt opgelost te worden.

Loop je tegen meerdere dingen aan, en zit je al langer niet lekker in je vel? Dan is een traject een fijne optie. Dan krijg je naast een aantal fijne bonussen, ook WhatsApp begeleiding en kunnen we echt de diepte in om te zorgen dat jij echt weer goed in je vel zit zodat jij kunt doen wat jij hier te doen hebt.

Of als je nu niet weet wat dat precies is en je je een beetje lost voelt, dan kunnen we samen zorgen dat jij weer helder kan voelen, weer in contact komt met jezelf en je creativiteit en weer echt stappen kan nemen. Ik ben ook businesscoach, dus ik kan ook gelijk met je meedenken hoe je dat kan vertalen naar je business.

Wil je een traject of pakket? Klik hier voor meer informatie of mail me dan op hello@thestorysparks.com of gebruik de contact pagina om een kennismaking in te plannen.

Losse sessie

€99 excl BTW
  • 1 consult van 75 minuten
  • Online consult via Zoom
  • Investering €99 excl btw

2 sessie

€179 excl BTW
  • 2 consulten van 75 minuten
  • Online consult via Zoom
  • Investering €179 excl btw

Boek direct jouw eerste NEI-consult

Na het boeken kun je gelijk je losse sessie betalen. Wil je liever een pakket of een traject? Stuur dan een mail naar hello@thestorysparks.com.

Je kunt ook gelijk tijdens het boeken aangeven waar je tijdens de sessie naar wilt kijken.